Lokasi

Alamat AzhanLP:

No 25-1, Jln PGN 1A/1,
Pinggiran Batu Caves,
68100 Batu Caves,
Selangor
012-3753577 Azhan 
03-6188 6577 Pejabat
 
email: azhanlp@gmail.com
fanfage faceboook: belajarmemandu
googlemap: belajarmemandu.net
waze: belajarmemandu.net
 

1)Gambar berikut adalah dari MRR2 ke arah Batu Caves:

Dari MRR2 ke arah Batu Caves

Dari MRR2 ke arah Batu Caves

Susur keluar ke Sri Gombak

Susur keluar ke Sri Gombak

Trafic light Greenwood - ambil ke kanan

Trafic light Greenwood – ambil ke kanan

Naik ke flyover Sri Gombak

Naik ke flyover Sri Gombak

Ikut arah signboard ke Sri Gombak

Ikut arah signboard ke Sri Gombak

 

Akan terus menaiki bukit Sri Gombak menuju ke Pinggiran Batu Caves

Akan terus menaiki bukit Sri Gombak menuju ke Pinggiran Batu Caves

Apabila jumpa trafic light di atas bukit, sila jalan terus sahaja apabila lampu hijau.

Apabila jumpa trafic light di atas bukit, sila jalan terus sahaja.

Dah sampai sini, sila terus lagi dan ambil lorong sebelah kiri.

Dah sampai sini, sila terus lagi dan ambil lorong sebelah kiri.

Dah sampai jln PGN 1A/1. Folow je brother baju merah tu.. :)

Dah sampai jln PGN 1A/1. Folow je brother baju merah tu.. macam dia je penunjuk jalan sebab dari tadi didepan kami :)

Kami berada di atas kedai mamak Damai Bistro. Bersignboardkan Azhan LP & Takaful Ikhlas.

Kami berada di atas kedai mamak Damai Bistro. Bersignboardkan Azhan LP & Takaful Ikhlas.

11 Responses to Lokasi

  1. mustafa othman

    Perkhodmatan anda ada di klang ke?

  2. Kami hanya beroperasi di Gombak Encik Mustafa. Harap maklum dan terima kasih

  3. Boleh, janji tarikh luput pasport dan visa hendaklah lebih setahun daripada tarikh daftar

  4. kalau ade saman bolrh ambil lesen tak??

  5. Saya dari rawang . Kat sini mahal bt lesen .

  6. Boleh saya tahu harga sekarang utk lesen d , dan boleh bayar secara ansur?

  7. Assalam ,
    brapa ya harga bg lesen b2.(sy dh ada lesen d)..

    t.kasih

  8. Salam tuan,saya dah ada lesen D,saya ingin buat psv teksi,apa syarat2 yang patut saya bawa dan test jpj tu macam mana ya. Terima Kasih tuan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>