Pakej Harga Lesen Memandu

SENARAI Harga LESEN MEMANDU

Salam dan Selamat Sejahtera.

Pakej tersebut dibawah adalah pakej orang awam. Pakej harga yang kami nyatakan dibawah mungkin akan berubah dari semasa ke semasa mengikut keadaan.

images Lesen B Full Belajar Memandu

Bil

Kelas

Harga Tiada Lesen

Harga Tambah Kelas

Harga ada   L                    

1.

Kereta (D)

RM 820

RM 630

RM 475

2.

Kereta &

Motosikal (B2 &D)

RM 1030

RM 800

RM 650

3.

Motosikal (B2)

RM 400

RM 300

RM 200

4.

Motosikal (B Full)

RM 700

RM 600

RM 450

5.

Lori (E)

-

RM750

-

Lesen Vokasional

1

GDL / PSV Van

RM 190

2

PSV Teksi

RM 390

3

PSV Bas

RM 700

Jadi bertindaklah sekarang untuk mengetahui pakej kami sebelum ada kenaikkan harga . Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan:

  • Boleh SMS, What’s App, WeeChat terus ke ‘Cikgu Azhan’ 012-375 3577

  • Yang nak feedback lebih cepat, hubungi terus ‘Cikgu Azhan‘ 012-375 3577 atau pejabat 03-6188 6577.

  • Isi borang pendaftaran lesen memandu di bawah.

  • Hantar email ke azhanlp@gmail.com

  • Chat di chatter box pun boleh juga.

  • Lagi cepat datang terus ke pejabat kami.

* Pakej harga tersebut adalah merangkumi kos pendaftaran, kursus KPP, ujian bahagian 1 (undang-undang berkomputer), kursus pra L, belajar memandu 10 jam (kereta) @ 4 jam (motosikal), dan ujian JPJ bahagian 2 & 3. Tambahan bayaran dikenakan untuk lesen P 2 tahun (RM 75).

* Kos untuk ulangan ujian bahagian 1 (undang-undang) adalah RM27 jika buat pada hari yang sama atau pergi sendiri pada hari lain dan RM35 jika buat pada hari yang lain. Ulangan boleh buat secara walk in.

*Kos untuk ulangan ujian bahagian 2 & 3 (JPJ) bagi kelas D adalah RM130 dan kelas B2 adalah RM75

Sila hubungi kami untuk segala pertanyaan lesen memandu.

Sekian Terima Kasih.

81 Responses to Pakej Harga Lesen Memandu

  1. Berapa harga GDL/E dan PSV Bas??

  2. adik saya baru amik ujian memandu, dan fail naik bukit.
    dia membayar rm150 utk repeat ujian, dan terpaksa memperbaharui lesen L RM30. Betulkah RM150 utk JPJ?

  3. Salam, Jika upgrade ke B Full kosnya adalah RM550 sampai test JPJ. TAmbahan bayaran hanya dikenakan untuk lesen JPJ dan jika ada ulangan sahaja.

  4. Assalam,
    saya nak tanya, berapa bayaran untuk ambil lesen L untuk motor. sebenanya saya dah ada lesen kereta dan pernah juga ada lesen L untuk motor, tapi lesen L dah expired bertahun2 yang lepas…

  5. Ya Mohd Nazri, pakej ini masih diguna pakai. TQ

  6. salam..time kasih pada cgu peja dan abe han pia ucapkn sbb pia dah dptselen hr tu 4/11/10..yuhuu..berjaya jugak pia akhirnye ingat pulok mse mule2 bljr dulu first time pgg streng kecut perut2 sbb bw kete kat jln mcm nak ke genting jer dah la jln sempit,bnyk selekoh,lori pun bnykkk hehehe tp best giler..time kasih dtg ambik dan hntr blk dgn selamat hehehehe.pas ni boleh la lumbe kete ngan cgu2 hehehe..mmg best la bljr ngan cgu .nty kalu sape2 kwn pia yg belom ade lesen pia akan rekomen kan belajar kat cni..ok tak cgu?

  7. Assalamualaikum..saya nak tanya..setiap sekolah memandu memang bagi harga2 yang berlainan ker atau memang dah ditetapkan oleh pihak JPJ..Contohnya jika berlaku kes ulangan..Sebenarnya ini adalah kali kedua saya fail untuk ujian bahagian 2…Pertama kli ambik, saya fail masa naik bukit..pas tu tempat saya ni minta saya bayar rm150 sebb fail bahagian nie..saya fail untuk naik bukit jer kot…naper kira mahal sangat…test yang kedua pulak gagal masa side parking..kena lagi bayar rm 150..tak paham saya..ni semua memang ikut kehendak baper sekolah memandu tu kenakan ker atau mcm mn..saya rasa macam tak adil plak…satu jer fail kena byar semuanya..rasa macam rugi plak…ble tolong saya tentang benda nie..dah la saya kena ambik test lagi..then kena bayar lagi…rasa mcm begitu rugi sangat2..:)

  8. Salam, Siti Hairus perlu ada lesen kelas E (RM750) dan lesen GDL bersendi (RM1500).

  9. Untuk lesen PSV Teksi adalah RM350. Boleh datang ke pejabat saya untuk pendaftaran. Terima Kasih

  10. Tak perlu tunggu ada lesen P dulu. Boleh terus buat proses untuk lesen kereta.

  11. Harga terbaiklah

  12. Assalam..
    Saya ingin daftarkan anak saya untuk kelas memandu kereta. Kalau untuk 2 orang ada diskaun tak. Seorang sudah boleh memandu tapi xde lesen dan seorg lagi xde basic langsung. Ingin ambil lesen kereta & motor dan seorg lagi kereta saja. Boleh bagi jumlah kos pekej utk dua2. Saya tinggal di Bukit Antarabangsa , pengangkutan disediakan tak.

    T.kasih

    au

    s

  13. Salam Rohani, please call saya untuk keterangan lanjut.

  14. Waalaikumussallam,

    untuk PSV Bas adalah RM 650 sahaja. Tetapi harga tersebut sampai 28 Feb 2014 sahaja.

  15. Waalaikumussalam wbt..

    Jika tambah kelas B2 adalah Rm300 sahaja. Bolehlah datang ke pejabat untuk pendaftaran dengan bawa dokumen spt berikut:

    IC, lesen memandu & renewal slip, gambar 2 keping dan bayaran separuh RM150.

    Sekian terima kasih.

  16. terima kasih Dija & suami kerana telah datang dan mendaftar dengan kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>